Cum vom trăi de azi înainte? Chiar n-aud guvernanţii ăştia?

Da mai departe
1Shares


Încă unul din deţinuţii eliberaţi în baza recursului compensatoriu a recidivat într-un mod violent. S-a întâmplat de data aceasta la Galaţi, unde un pensionar a fost bătut fără milă şi tâlhărit, chiar în scara blocului în care locuieşte. Agresorul e încă liber. Fapta a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Era plin de sânge aici. Pur si simplu s-a auzit icnind”, povesteşte un vecin.

Gabriela Costin – purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi: „Victima, un bărbat de 75 de ani, a fost atacat în scara blocului unde locuieşte”.

Ionuţ Bănăşeanu – purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi: „Cu traumatism cranio facial, internat pentru monitorizare şi supraveghere”.

Gabriela Costin – purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi: „A fost deposedat prin violenţă de suma de 500 de euro şi un telefon mobil.”

Cum să nu-mi fie teamă? Că ce i s-a întâmplat vecinului mi s-a întâmplat şi mie. A sărit cu cuţitul la mine şi m-a tâlhărit”, spune un vecin.

Noi cum trăim, noi cum vom trăi de azi înainte? Chiar n-aud guvernanţii ăştia, chiar nu aude nimeni? Ei au protecţie… Pe noi cine ne protejează?”, adaugă soţia acestuia.

Etichete:

agresiune
,
recurs compensatoriu
,
eliberarre penitenciar
,
pensioanr batut
,
galati agresiuneSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares