Cum și-a dublat Loteria Română încasările. Cumpărătorii de bilete, înșelați

Da mai departe
1Shares

La trei trageri speciale de la finele anului trecut Loteria Română a cerut prețuri duble pe bilete, argumentând că vor fi câte două trageri la care pot participa biletele. În realitate a fost o singură tragere iar cumpărătorii biletelor nu și-au primit banii înapoi.

La „tragerile speciale de Anul Nou”, Loteria Română şi-a înşelat jucătorii (sute de mii de oameni) pe trei fronturi: Loto „6 din 49”, Loto „5 din 40” şi Joker, potrivit unui articol apărut pe ziaristii.com. Cazul a fost relatat și de publicația newsweek.ro.

La toate cele trei sisteme de joc, Loteria a dublat prețul variantelor jucate. Astfel, varianta simplă a costat 10 lei in loc de 5 lei, la Loto 6/49 6 lei în loc de 3 lei la Loto 5/40 și 8 lei în loc de 4 lei la Joker. Doar la Noroc, prețul variantei simple a rămas neschimbat: 3 lei.

În pliantul tipărit cu ocazia „tragerilor speciale de Anul Nou”, Loteria Română a anunțat clar, explicit, că vor fi câte două trageri pentru fiecare dintre cele trei sisteme de joc la care s-a dublat prețul. Loteria a anunțat că se vor face două trageri una principală, alta suplimentară. „Prețul variantei, care participă la ambele trageri, este de 10,00 lei, urmând ca la tragerile următoare prețul să revină la 5,00 lei”, suna reclama făcută de Loterie la Loto 6 din 49. Precizări similare s-au făcut şi pentru Joker, şi pentru Loto „5 din 40”. Ziariștii.com numește cazul ”o imensă înşelătorie”. Potrivit publicației  indicate, Loteria ar fi oferit o explicație „stupidă”, anume că banii încasaţi în plus au fost folosiţi pentru suplimentarea fondurilor de premiere.


Etichete:

loteria romana
,
pret bilete loterie
,
scandal loterie
,
trageri speciale loterieSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares