Cristi Borcea s-a predat vineri dimineață după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare

Da mai departe
2Shares


Pro TV

cristian borcea, inchisoare, pedeapsa

Cristi Borcea a ajuns la IPJ Ilfov vineri dimineață, după ce a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. Va fi încarcerat după finalizarea documentației la Rahova. 

Omul de afaceri Cristian Borcea  ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curţii de Casaţie şi Justiţie l-au condamnat la cinci ani de închisoare, cu executare, în dosarul retrocedării plajelor. Sentinţa este definitivă.

De închisoare nu scapă nici fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Implicat în același dosar, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a primit 5 ani de închisoare.

Sentința vine după ce pronunțarea în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicuşor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare.

Deși prejudiciul în aceast dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, nu au fost dispuse despăgubiri civile.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe
Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!cristian borcea, inchisoare, pedeapsa

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
2Shares