Cosmin Stan, din Grecia. Imagini de pe terasa unde a murit românca și fiul ei

Da mai departe
0Shares

După ce natura și-a arătat într-un mod crunt forța, stațiunile din Grecia, pline de viață, au fost reduse la tăcere. Furtuna puternică a lăsat în urmă un peisaj dezolant.

Cosmin Stan, corespondentul Știrilor Pro TV, se află în Nea Plagia, stațiunea unde au murit o româncă și fiul ei de 8 ani, în urma devastatoarei furtuni. 

“Aceasta este terasa unde și-au pierdut viața femeia din România împreună cu copilul ei de 8 ani. Acoperisul din lemn s-a prăbușit peste ei. Martorii spun ca aici s-au adăpostit peste 100 de persoane. Mai mulţi copaci au fost doborâţi peste ei. Oamenii încearcă să cureţe urmările dezastrului. Vor da la o parte acoperişul de lemn, unde se adăposteau oamenii de furtună”, a transmis Cosmin Stan. 

Urmările furtunii uriaşe sunt foarte vizibile pe faleza din Nea Plagia. Vijelia a smuls totul în cale.

În acest moment, faleza este pustie, acoperită de mizerii, de copaci rupţi, de bucăţi din terase şi chiar şi pantofii unei persoane care probabil a încercat să fugă. A fost un coşmar pentru toţi cei care locuiesc în zonă.

Furtuna a rezultat din contactul a două mase de aer unul foarte cald, iar celălalt foarte rece şi  a rezultat acest ciclon care a devastat totul în cale. Au rămas foarte puţini turişti, mulţi alegând să plece.

MAE atrage atenţia tuturor celor care vor să viziteze Grecia, că serviciul grec de meteorologie se aşteaptă în continuare la situaţii care ar putea deveni severe la un moment dat.

De duminică până marți sunt aşteptate vijelii în Halkidiki, dar nu vor avea aceeaşi intensitate.

Potrivit unui bilanţ provizoriu de joi seară, şapte oameni au murit şi 22 de persoane se afla în spital, în grijă medicilor – o femeie fiind în stare critică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI peantru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares