Ce spune Daniel Oacă după ce poliția a căutat-o pe Alexandra în casele lui. “E sete de răzbunare”

Da mai departe
0Shares

Daniel Oacă îl acuză pe Remus Rădoi, zis „Codiță” de relații cu politicieni de la vârf
Daniel Oacă îl acuză pe Remus Rădoi, zis „Codiță” de relații cu politicieni de la vârf

Atenția publică în cazul “crimelor din Caracal” s-a mutat în ultimele ore asupra relației dintre clanurile interlope și șefii poliției din Caracal. La pontul unui personaj controversat din Caracal, poliția a făcut mai multe percheziții în ziua în care Alexandra a sunat la 112. Poliția a mers de fapt pe piste false și a pierdut timp prețios.

Realitatea TV a luat prima reacţie a lui Daniel Oacă, unul dintre protagoniştii controverselor din ultimele ore din jurul cazului de la Caracal.

Libertatea a scris azi că Nicolae Alexe, fost numărul 2 la IPJ Olt, cel care era la comandă în ziua dispariției Alexandrei, a cerut ajutorul unui controversat om de afaceri din Caracal pentru căutarea fetei.

La șase ore de la apelurile disperate ale Alexandrei, polițistul l-a contactat pe Remus Rădoi, zis „Codiță” și i-a oferit informații din anchetă. Rădoi i-ar fi trimis pe agenţi acasă la Oacă. Realitatea TV a încercat să obţină un punct de vedere de la Remus Rădoi, însă acesta nu a răspuns la telefon.

Daniel Oacă a acceptat să stea de vorbă cu reporterul Realitatea. Redăm declarațiile acestuia:

Rădoi Remus i-a trimis la Andreescu Remus, la Andreescu Valentin, la unul Dan și la mine, ceea ce nu este adevarat. A fost o răzbunare. Nu am avut niciodată nicio legătura cu acest om. Nu-l cunosc decât din oraș, din auzite. Simplă sete de razbunare. În loc să verifice ce a zis fata că e pe lângă dig, prin Bold, el îi trimitea la anumite adrese din Redea, Caracal, la mine acasă pur și simplu. În loc să colaboreze dl. Alexe cu angajații dansului, colabora cu acest interlop, care are peste 40 de scandaluri în Caracal cu bâte și săbii, să vedem în câte dosare e el implicat“, a declarat Daniel Oacă.

Acesta spune că nu cunoaște să existe interlopi în Caracal “mână în mână cu poliția”, dar “eu îl cunosc pe Rădoi Remus care are legături cu cei de la nivel înalt din politică, nu cu politiștii”:


Fanatik.ro


Zile LIBERE pentru romani! Ce SURPRIZA! Cat stau acasa, de fapt, in AUGUST


Fanatik.ro


Marturia SOCANTA a tatalui Alexandrei! Ce spune ca s-a INTAMPLAT, DE FAPT, cu fiica lui: E in viata!


Stirile PRO TV


Caracal, oraș desprins din filmele cu mafioți. Interlopii fac legea, iar oamenii se tem să vorbească

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares