Ce i-a promis Coldea lui Ponta la decorarea lui Timmermans

Da mai departe
1Shares


Ponta, poză memorabilă cu Coldea
Ponta, poză memorabilă cu Coldea

Victor Ponta a relatat într-o emisiune TV ce a discutat cu fostul director operativ al SRI

“L-am rugat dacă îmi dă pozele când tăia Dragnea porcul. “Bă, îmi dai pozele cu Dragnea, de la tăiatul porcului?”. Și a zis da. Acum aștept. Foarte sincer. El a zis da, a râs. I-am zis dacă mai ține minte când i-a dat Dragnea cele 8 Opus One și dacă mai are vreunul, să îmi dea și mie. A fost invitatul SNSPA.

Coldea nu mi-a făcut deloc bine. Poate unii voiau să ne dăm niște capete în gură. Nu ne-am mai întâlnit, de la prezidențiale.”, a spus Victor Ponta la TVR 1.

Numele lui Florian Coldea este legat de protocoalele secrete din justiţie încheiate de Serviciul Român de Informaţii cu diverse instituţii judiciare, inclusiv Parchetul General sau Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

La începutul anului 2017, SRI a anunțat că Florian Coldea a cerut eliberarea din funcție și trecerea în rezervă. SRI a susținut atunci că s-a propus repunerea în funcție a lui Coldea, dar general-locotenentul a cerut să fie eliberat din funcție. Atribuțiile sale au fost preluate de Eduard Hellvig.

Eliberarea din funcție a lui Coldea a venit în urma dezvăluirilor “fugarului” Sebastian Ghiiță despre vacanțele făcute împreună cu șeful SRI, vacanțe plătite de Ghiță.

Luni, 11 martie 2019, Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) a acordat înalta distincţie de Doctor Honoris Causa prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans.

De la prezidiul SNSPA, Timmermans a adresat un mesaj direct al Comisiei Europene pentru Guvernul României. Prim-vicepreşedintele CE a avertizat că instituţia sa nu va permite încălcarea statului de drept şi încercarea de a controla sistemul judiciar din România.

Frans Timmermans a cerut în repetate randuri Guvernului de la București să respecte statul de drept, recomandările Comisiei de la Veneția si pe cele din rapoartele MCV.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
1Shares