Cazul Caracal și rectificarea bugetară, pe masa CSAT. Ședința începe la ora 13:00

Da mai departe
0Shares

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Marți, 30 iulie, la ora 13:00 are loc reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Țării, în care se va discuta cazul crimei de la Caracal. De asemenea, rectificarea bugetară va fi discutată la ședința CSAT.

Ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării are loc după valul de greșeli ale autorităților, în cazul crimelor de la Caracal. Ministrul de Interne, Nicolae Moga, prezintă raportul M.A.I., care dezvăluie că un polițist a sunat-o de două ori de pe telefonul lui pe Alexandra, pe mobilul criminalului, după ce fata a sunat de trei ori la 112.

O dezbatere în cadrul CSAT a fost invocată încă de vineri de Administrația prezidențială, într-un comunicat în care a transmis că președintele cere o anchetă amănunțită.

Duminică, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut președintelui, printr-o postare pe Facebook, să convoace ședința CSAT încă de luni, și nu marți, întrucât există déjà numeroase elemente de luat în discuție.

De asemenea, Viorica Dăncilă i-a cerut imperativ șefului statului să-și asume o analiză ”la sânge” a STS, șefa Guvernului afirmând că se impune demiterea directorului Serviciului, Ionel Vasilca.

Acesta și-a anunțat luni demisia, iar șefa guvernului a reacționat spunând că președintele este cel care ar fi trebuit să-l demită pe șeful STS.

De asemenea, rectificarea bugetară va fi discutată marți la ședința CSAT, după ce ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a prezentat, ieri, propunerile sale în şedinţa coaliţiei de guvernare. Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a anunţat că proiectul de rectificare bugetară va intra, mâine, în transparenţă decizională.


Fanatik.ro


Rasturnare de situatie. Alexandra ar fi putut să fuga, cand Monstrul a lasat-o nesupravegheata. Ce a oprit-o insa... de neinchipuit...


Fanatik.ro


FOTO SOC. Gheorghe Dinca, NEBUN cu acte-n regula! DOCUMENT OFICIAL de la Spitalul Slatina


Stirile PRO TV


Ucisă după ce poliția i-a ignorat apelul. Amendată pentru că pierde timpul agenților

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares