Cadouri pentru copiii nevoiași, de la Moș Crăciun. ”Patrula cățelușilor”

Da mai departe
0SharesÎn febra sărbătorilor, copiii trăiesc plini de emoție fiecare minut până la întâlnirea cu cel mai iubit dintre bătrânei.

Mulți i-au trimis deja scrisori Moșului în care au încercat să îl convingă cât de cuminți au fost și să îi aducă la cunoștință ce cadouri și-ar dori să primească.

De pe liste nu lipsesc telefoane, tablete, jocurile Lego sau păpuși Elsa, însă mulți își doresc și cărți ca Harry Potter sau Tom Gates.

Elevii de clasa a patra, deja independenţi atunci când trebuie să scrie o scrisoare, au încercat să îl impresioneze pe Moş Crăciun, fie prin cuvinte, fie prin desene. La 10 ani, lista de dorinţe este lungă.

Copil: “Eu am cerut nişte Lego ninjago sau Star Wars şi pentru frăţiorul meu nişte jucării cu Patrula Căţeluşilor, că este înnebunit”.

Copil: “I-am cerut un telefon nou, ca să pot să vorbesc cu prietenii”.

Copil: “Dacă poate să le aducă părinţilor mei multe dulciuri pentru că nu s-au mai îndulcit demult”.

Copil: “Pentru mama am cerut nişte tigăi”.

Iar ca să nu exista confuzii, unii le-au arătat părinţilor şi linkuri cu darurile dorite. Adulţii le vor transmite mai departe Moşului.

Copil: “Aceasta este cartea pe care mi-o doresc eu de la Moş Crăciun.”
Părinte: “Sunt mai multe volume?”
Copil: “Da, e o serie”.

În magazinele de jucării, ajutoarele Moşului şi-au făcut deja apariţia. Cauta seturile Lego Ninjago şi Star Wars, păpuşa Masha, din desenele Masha şi Ursul sau păpuşa Elsa, din Frozen.

Părinte: “Ele spun ce îşi doresc, bineînțeles că trebuie să fie şi cuminţi şi ascultătoare, să îşi facă temele şi apoi moşul are grijă de tot”.

Dacă nu i-aţi scris deja scrisoare moşului, trebuie să vă grăbiţi pentru că au mai rămas mai puţin de două săptămâni până la marea sărbătoare. scrisorile pot fi trimise pe adresa lui moş crăciun din laponia, lăsate la cutiile poştale de la toate târgurile de crăciun din ţara sau înmânate părinţilor, care îl ajuta pe moşul la îndeplinirea dorinţelor.

Între timp, la nişte copii nevoiaşi din Timişoara, cadourile au ajuns mai devreme. Aceştia i-au cerut lui Moş Crăciun încălţări de iarnă şi haine groase, iar câţiva voluntari s-au organizat pe reţelele sociale.

Anita Heiman, voluntar: “În fiecare an speram să se alăture cât mai multe ajutoare ca împărţit, colectat şi numărat pachetele. E o satisfacţie fioarte mare, mai ales când vezi copilaşii cum se bucură şi câte zâmbete aduci pe chipul lor e o satisfacţie enormă”.

Moş Crăciun vă face şi în acest an tot posibilul să ajungă la toţi copiii din lume. Acesta le transmite, însă, atât celor mici, cât şi adulţilor, ca bucuria de a fi alături de cei dragi este mai importantă decât orice cadou.Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares