Bărbat ucs în timpul unui joc sexual de un adolescent. Ce a furat din casa victimei

Da mai departe
2Shares


iStock

ambulanta

Un bărbat de 53 de ani a murit, după ce a fost sugrumat de un adolescent în timpul unui joc sexual. Tânărul spune că totul a fost un simplu accident.

Daniel Kurmelovs, de 18 ani, și Frank Lennon, de 53 de ani, s-au întâlnit într-o zonă din Manchester cunoscută pentru cultura LGBT, cu o seară înainte de decesul lui Lennon, scrie metro.co.uk.

Tânărul a susținut că partenerul său mai în vârstă i-a cerut să-l stranguleze, însă procurorii susțin că moartea nu a survenit ca urmre a uni accident, ci a fost un act deliberat. Pe trupul victimei au fost descoperite mai multe răni.

După crimă, Kurmelovs a furat mai multe obiecte din apartamentul victimei, printre care și 5.000 de țigări cumpărate din Ibiza pe care, ulterior, a încercat să le vândă.

Întrebat de un prieten de unde a făcut rost de ele, adolescentul a declarat senin: „Am omorât pe cineva pentur ele”. De asemenea, băiatul s-a înregistrat din greșeală, pe telefon, în momentul în care a recunoscut că este un criminal.

Kurmelovs a declarat că i-a cerut victimei sale bani și a acceptat să meargă în apartamentul său pentru a se distra împreună. Băiatul a mai adăugat că Lennon l-ar fi rugat să-l stranguleze, spunându-i explicit să nu se oprească, apoi a căut secerat la podea.

Trupul victimei a fost descoperit de frații săi. Cei doi au observat că bărbatul avea o rană la ureche, despre care agresorul spune că a făcut-o doar pentru a vedea dacă bărbatul mai este în viață și reacționează.ambulanta

Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului PulitzerSursa

قالب وردپرس

Da mai departe
2Shares