Antrenorul Bogdan Andone și-a anunțat demisia de la FCSB: “Doar Gigi Becali ia deciziile” – Fotbal

Da mai departe
0Shares

Bogdan Andone și-a anunțat demisia din funcția de antrenor al echipei FCSB, la conferința de presă susținută după înfrângerea cu Alashkert, scor 2-3, în a doua manșă a turului doi preliminar al Europa League.

“Eu mă opresc aici, nu mă interesează banii. Trebuie să muncesc pentru ceea ce cred eu. Le mulțumesc oamenilor care au avut încredere în mine. Nu am avut timp să le dau dreptate. Vreau să le mulțumesc jucătorilor. Am avut o relație extraordinară cu ei. Vreau să aibă încredere că pot ajunge în Europa League. Știți dumneavoastră care sunt deciziile pe care le iau eu sau pe care le iau antrenorii de la FCSB. Nu am vrut să iau aceaastă decizie înaintea unui meci de Europa League. Urma un meci important pentru club”, a spus Andone, la conferința de presă, potrivit Digi Sport.

“Îmi place să decid eu. Știam care e situația, dar e echipa patronului și deciziile le ia doar dânsul. A fost o experiență extraordinară, cu care nu mă voi mai întâlni”, a mai spus Bogdan Andone.

Bogdan Andone fusese numit antrenor principal la FCSB la 15 iunie, în sezonul trecut el fiind secundul lui Mihai Teja la echipa patronată de Gigi Becali. Andone a condus-o pe FCSB în 7 meciuri oficiale, înregistrând 4 victorii, un egal și două înfrângeri.

Rezultatele obținute de FCSB cu Bogdan Andone pe bancă:

FCSB – Milsami 2-0
FCSB – Hermannstadt 4-3
Milsami – FCSB 1-2
Sepsi – FCSB 0-0
Alashkert – FCSB 0-3
FCSB – FC Botoșani 0-2
FCSB- Alashkert 2-3

FCSB a suferit o înfrângere rușinoasă în fața celor de la Alashkert (Armenia), joi, în manșa secundă a turul doi preliminar al Europa League, scor 2-3. Florin Tănase și Florinel Coman au marcat golurile vicecampioanei României, care a obținut calificarea grație victoriei din tur, scor 3-0.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares