ALERTĂ în Vaslui. Doi copii cu vârste de 11 și 13 ani au dispărut

Da mai departe
0Shares

Mai multe echipaje de poliție și pompieri caută la ora aceasta doi băieți minori, care au dispărut încă din data de 2 noiembrie 2019. Părinții spun că nu au intrat la bănuieli, deoarece au crezut că au plecat la bunica lor. Primarul comunei Banca, județul Vaslui, a fost cel care a anunțat autoritățile cu privire la dispariția copiilor.

Vasile Vânătoru, primarul comunei Banca, a fost cel care a alertat autoritățile și a semnalat dispariția celor doi minori, după ce a aflat de la părinți că aceștia nu mai sunt de găsit.

Părinții spun că băieții, Neculai Irimia (13 ani) și Ion Mihai Irimia (11 ani) au plecat sămbătă seara, pe 2 noiembrie a.c., către casă, pornind de la stâna tatălui lor. Cei doi spun că nu și-au făcut griji că minorii nu erau acasă, deoarece aceștia mai obișnuiau să meargă la bunica lor și să rămână acolo preț de câteva zile.

Abia astăzi când au văzut că băieții nu sunt nici la bunica lor și nici acasă, au intrat în alertă. Au întrebat în stânga și în dreapta dacă i-a văzut cineva însă nimeni nu știe nimic de ei.

Citește continuarea pe realitateadevaslui.net

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares