Aglomerație mare și în vama Giurgiu. Se așteaptă aproape două oră

Da mai departe
0Shares

Minivacanța de Adormirea Maicii Domnului a bulversat șoselele patriei, vama Girugiu fiind luată și ea cu asalt de români. Prin punctul de frontieră a crescut traficul de șapte ori, iar lumea așteaptă la coadă aproape două ore.

Traficul rutier prin PTF Giurgiu-Ruse a crescut joi de peste şapte ori faţă de o zi obişnuită, ca urmare a tranzitării frontierei în scop turistic în perioada minivacanţei de Sfânta Maria, motiv pentru care timpul de aşteptare la ieşirea din ţară a ajuns la 40 de minute pentru turisme şi 100 de minute pentru camioane.

“Au crescut timpii de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse pentru că foarte multe turisme s-au prezentat astăzi, încă de la primele ore ale dimineţii, la ieşirea din ţară, pentru ca oamenii să petreacă minivacanţa de Sfânta Maria în Grecia, Turcia sau Bulgaria şi prioritate au avut turismele, motiv pentru care a crescut timpul de aşteptare la camioane’, a declarat joi, pentru AGERPRES, inspectorul şef adjunct al ITPF Giurgiu, Nicu Răboj.

El spune că într-o zi obişnuită ies din ţară aproximativ 1.000 de autoturisme în 12 ore, iar joi, de la ora 4.00 până la orele 13.00, au ieşit din ţară aproximativ 7.000 de autoturisme.

ITPF Giurgiu aplică toate măsurile pentru fluidizarea traficului, de la suplimentarea de personal, accesul pe mai multe benzi şi dirijarea circulaţiei cu echipaje de poliţie rutieră la intrarea în municipiul Giurgiu.

Potrivit site-ului Poliţiei de frontieră, timpul de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse este de 40 de minute pentru turisme şi 100 de minute pentru camioane, iar poliţiştii de frontieră se aşteaptă ca la finalul vacanţei de Sfânta Maria traficul să crească pe sensul de intrare în ţară, când oamenii se vor întoarce din vacanţă.


Fanatik.ro


Alexandru Cumpanasu detoneaza BOMBA in cazul Caracal! Cine a fost in casa lui Dinca si cine l-a AMENINTAT


Fanatik.ro


Ce este, de fapt, in casa lui criminalului din Caracal! Anchetatorii au fost INGROZITI sa vada ce este acolo


Stirile PRO TV


Modelul cu cel mai frumos posterior, din nou în centrul atenției. Cum a pozat

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares