Adolescent mort la finalul unui meci de hochei, din cauza unei boli de care nu știa

Da mai departe
0Shares

Un adolescent din Chicago a murit brusc la finalul unui meci de hochei, din cauza unei afecțuni pe care nici măcar nu știa că o are.

Gabe Remy, de la Chicago Fury, și-a găsit sfârșitul pe gheață, după un meci de hochei în care totul părea să decurgă normal.

Potrivit colegilor de echipă, acesta dădea semne că nu se simte prea bine în ultimele zile, dar toți au crezut că este vorba doar despre o banală gripă, relatează ABC News.

El a fost încântat să joace. Nu a avut niciodată o problemă în competiţie”, a spus Al Dorich, antrenorul principal al Chicago Fury.

Remy s-a simțit din ce în ce mai rău după meci și a fost dus de urgență la spital pentru a fi operat, după ce i s-a rupt splină, dar nu a mai putut fi salvat.

Medicii spun că Remy a murit din cauza unei mononucleoze nedepistate.

Mononucleoza este cauzată de virusul Epstein-Barr, ce se regăsește în mucus şi salivă şi poate fi transmis prin contactul cu saliva unei persoane infectate.

De regulă, virusul se poate transmite prin sărut, motiv pentru care această boală este cunoscută şi că „boala sărutului”.

Remy abia absolvise liceul și își dorea să devină un jucător profesionist de hochei.

Decesele din cauza mononucleozei sunt foarte rare, dar uneori pot apărea complicații care duc la o splină mărită sau la o mărire gravă a amigdalelor.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares