Abdullah Avci, noul antrenor al echipei Beşiktaş – Fotbal

Da mai departe
0Shares

​Clubul Beşiktaş a anunţat că noul antrenor al echipei este Abdullah Avci, care a semnat un contract pe trei ani. Pentru postul de tehnician al echipei din Istanbul a fost vehiculată şi varianta Mircea Lucescu, informează News.ro.

“Beşiktaş nu este un club la care orice antrenor poate ajunge uşor. Este un sentiment special privilegiul de a fi antrenor la Beşiktaş. Mi-am petrecut copilăria pe stadionul Mithat Paşa (Inonu), spiritul Beşiktaş este ceva deosebit. Vom face lucruri frumoase prin forţa noastră de joc şi cu ajutorul suporterilor”, a declarat Avci.

Presa turcă a scris de joi că Abdullah Avci părăseşte Istanbul BB pentru a prelua Beşiktaş. Avci a preluat Başakşehir în 2014 şi a făcut din acest club a patra mare putere fotbalistică a Istanbulului, după Galatasaray, Beşiktaş şi Fenerbahce. În vârstă de 55 de ani, Avci a antrenat naţionala Turciei între 2011 şi 2013.

Beşiktaş a terminat campionatul pe locul 3, cu 65 de puncte, după campioana Galatasaray, cu 69 de puncte, şi după Istanbul Başakşehir, cu 67 de puncte.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares