A fost violată și lovită de soțul ei în fața copiilor săi. Gestul care a salvat-o

Da mai departe
0Shares

O femeie din Marea Britanie a dezvăluit cum a fost violată în fiecare săptămână de soțul ei în fața celor cinci copii ai lor, timp de zece ani.

Victima ar fi fost violată constant de soțul ei, timp de zece ani, informează The Sun. De asemenea, Jane Hanmore ar fi fost jignită și lovită de bărbat.

„Spun toate lucrurile astea pentru a le arăta altora că îți poți reconstrui viața după un abuz. Nu este niciodată prea târziu pentru a scăpa și pentru a avea parte de dreptate”
, a declarat Jane.

Prima dată când soțul ei a violat-o a fost la doar câteva luni după ce s-a născut primul lor copil.

„Nu am putut niciodată să scap. Într-o zi, copiii mei au intrat în bucătărie în timp ce el mă viola și când m-au întrebat de ce plâng, le-am spus că m-am tăiat la deget. După aceea le-am spus să se ducă înapoi în sufragerie. Mi-a fost frică să spun cuiva și din cauza lui am crezut că nimeni nu mă va crede”, a mai spus ea.

În 2012, Jane a avut curajul să-i spună soțului ei să plece, însă chiar dacă nu au mai trăit sub același acoperiș, abuzurile tot au continuat.

„Într-o zi el a intrat în casă și a refuzat să plece. M-a aruncat pe jos, m-a strangulat și m-a târât până în sufragerie. Din fericire, doi dintre fiii mei, de 12 și 14 ani, m-au auzit țipând și s-au grăbit să mă salveze, chemând poliția. Tot ei m-au ajutat să-l dau afară și să încui ușa”, a mai adăugat Hanmore.

În urma incidentului, Jane a declarat la poliție prin tot ce a trecut. Bărbatul a fost arestat după ce și-a recunoscut faptele.

În prezent, Jane încearcă să-și depășească traumele și să ajute și alte persoane care se află în situația ei.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares