5000 de taximetriști protestează în Piața Victoriei: “Să se potolească cu ideile astea trăsnite”

Da mai departe
6SharesAproximativ 5000 de taximetrişti din Bucureşti şi din ţară protestează, miercuri, în Piaţa Victoriei din Capitală.

Sunt nemulţumiţi de platformele de râde sharing, despre care spun că funcţionează ilegal.

 

 

Începând cu ora 6.00, Piaţa Victoriei a devenit neîncăpătoare din cauza numărului mare de taximetrişti care cer ca Guvernul să nu dea o ordonanţă de urgenţă prin care toate platformele de car sharing să fie reglementate.

MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO ACESTUI ARTICOL

Taximetrist: “Protestăm împotriva legii VTS care se suprapune peste legea 38. Sunt cu soţia, cu plapumă cu perna, cu tot ce trebuie. Vom sta aici până când se va interzice avizarea acestei legi care este o lege cu dedicaţie pentru platformele digitale.”

Taximetrist: “Este o piraterie curată, fără acte în regulă, concurenţă neloială, fără autorizaţie, orice taxiu are o licenţă, nu poţi să funcţionezi fără licenţa, nu există”.

Reprezentanţii COTAR şi FORT au anunţat că la manifestaţie vor ajunge cinci mii de protestatari din Bucureşti, dar şi din ţară.

Bogdan Dincă, preşedintele COTAR Bucureşti: “Ne-am adunat din nou, a 11 oară în doi ani, deoarece după ce Guvernul a doptat ordonanţa de urgenţă pentru combaterea pirateriei în sfârşit, în aceeaşi zi au anunţat că vor să lucreze la la o ordonanţă prin care să legalizeze pirateria. Îi rugăm din nou ca să se potolească cu ideile astea trăsnite”.

Deoarece protestul este în desfăşurare, iar numărul participanţilor creşte, poliţia a restricţionat traficul de pe bd. Kiseleff dintre Arcul de Triumf spre Piaţa victoriei.”

Reprezentanţii transportatorilor au anunţat că protestul va dura până la ora 18:00.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
6Shares