​Jurnaliştii Bloomberg News nu vor mai fi acreditaţi la evenimentele de campanie pentru realegerea lui Trump ca preşedinte – International

Da mai departe
0Shares

Campania pentru realegerea lui Donald Trump ca preşedinte a anunţat luni că nu va mai acorda acreditări jurnaliştilor Bloomberg News, agenţie deţinută de miliardarul Michael Bloomberg, care doreşte să obţină nominalizarea pentru candidatura sa la preşedinţia SUA din partea Partidului Democrat, transmite Reuters, citată de news.ro. Agenţia de presă a lui Bloomberg a precizat după anunţul oficial al acestuia referitor la candidatura la preşedinţie că nu va mai relata despre candidaţii democraţi la preşedinţie, inclusiv despre Bloomberg şi contracandidaţii săi, dar că va scrie în continuare despre Trump.

Un reprezentant al Bloomberg News nu a putut fi contactat imediat pentru comentarii.

Acreditările permit reporterilor să aibă acces mai facil la mitinguri sau alte evenimente de campanie, până la alegerile din noiembrie 2020. Publicul trebuie să obţine bilete din partea campaniei, iar apoi să aştepte la cozi lungi pentru a intra la evenimente.

”Întrucât şi-au declarat deschis părtinirea, campania Trump nu va mai acredita reprezentanţi ai Bloomberg News pentru mitinguri şi alte evenimente de campanie”, a declarat directorul de campanie al lui Trump, Brad Parscale, într-un comunicat.

Campania va stabili de la caz la caz dacă va discuta cu anumiţi reporteri sau dacă va răspunde la întrebări din partea Bloomberg News.

Sursa

قالب وردپرس

Da mai departe
0Shares